Peta sednica stambene zajednice

Beograd, 21.03.2021.

Poštovane komšije, peta sednica održava se online na sajtu kdistrict.org na ovom postu i zvanični datum sednice je 24.03.2021. u 19h. Glasanje će biti moguće do 23h dana 24.03.2021. Sednicu saziva vlasnica stana 559 Ana Marija Koppert, pošto nemamo profesionalnog upravnika. Možete odmah da glasate ispod.

Svi glasovi biće objavljeni 25.03.2021. na sajtu kdistrict.org

Uvodna reč

Na prethodnoj sednici svi su pozvani da pošalju predloge za upravnike, i dobili smo tri ponude, jedna stara i dve je nabavio komšija Aleksandar Bogićević. Ova sednica imaće samo jednu tačku dnevnog reda, a to je biranje profesionalnog upravnika, jer nam je to neophodno da bismo mogli da krenemo dalje.

Što se tiče tehničkog tima i spiska ispravki, pošto nismo izglasali predstavnike stanara čeka se biranje upravnika da bude poslat. Što se tiče niskih terasa i roditelja koji su se žalili, to će biti pregledano od strane zajedničke komisije K districta i stambene zajednice, pa ćemo odlučiti šta dalje.

Dnevni red

  1. Izbor novog profesionalnog upravnika

Sve ponude sadrže odvojeno plaćanje usluge za stan i za garažno mesto. Objašnjenje je da je naša garaža velika, komplikovana, nepredvidiva i traži veliki dodatni posao – te nijedan upravnik nije želeo da pošalje ponudu bez dodatne naplate za garažno mesto. O svakom upravniku možete se informisati preuzimanjem ponude i posetom sajta upravnika. Cene su konačne (pdv je uračunat ili nisu u pdvu).

Ponuda 1

Profesionalni upravnik: Ivana Karamarković, licenca 528, K building managers

Cena: 300 rsd po stanu i 100 rsd po garažnom mestu

Više info: Sajt firme upravnika


Ponuda 2

Profesionalni upravnik: Zoran Gajić, licenca 823, Profun

Cena: 300 rsd po stanu i 50 rsd po garažnom mestu

Više info: Sajt firme upravnika


Ponuda 3

Profesionalni upravnik: Ljubinka Pejčić, licenca 170, Beo zgrada Beograd

Cena: 400 rsd po stanu i 100 rsd po garažnom mestu

Više info: Nemaju sajt, ali ni nikakve loše vesti na guglu


Glasanje

Published by zajednicakdistrict

#Danamsvimabudebolje

%d bloggers like this: