Vesti

Održana akcija K district Kleaning

Dana 23.maja uspešno je održana akcija čišćenja K district Kleaning, na koju se odazvalo čak 40 komšija, zajedno sa svojom decom i psima. Na akciju se odazvao i Kalemegdan Development DOO, koji su poslednjih par dana odlučili da uključe održavanje i takođe počistili deo đubreta. Pre Kleaning akcije Posle Kleaning akcije Hvala svima! Hvala svimaContinue reading “Održana akcija K district Kleaning”

Zapisnik sa sednice lamele A – pokušaj cepanja vol.1

Poštovane komšije, U prilogu je zapisnik sa sednice Lamele A, kada je pokušano odvajanje lamele na kojoj se nalazi nelegalni lift od naše stambene zajednice. Zapisnik je rukom pisan od strane pomoćnice profesionalnog upravnika. Zvanični zapisnik od profesionalnog upravnika Zorana Gajića još uvek čekamo. Kad ga bude poslao, biće objavljen ovde.

K district Kleaning

Poštovane komšije, K district Kommunity poziva vas na K district Kleaning. Pošto će proces biranja održavanja A faze potrajati još par nedelja, a đubre i prljavština se taloži, pozivamo vas da odvojite dva sata da očistimo naš kompleks i da nam svima bude bolje. Vreme: 23.05.2021, nedelja, u 10h Mesto: Unutrašnje dvorište, ispred Univerexporta PonetiContinue reading “K district Kleaning”

Lift zvani želja

Poštovane komšije, vlasnici stanova B i C faze i pratioci ovog sajta, Juče je situacija sa liftom imala svoju administrativnu kulminaciju – ali da krenemo od početka. Kada smo kupovali stanove u A fazi obećani su nam visoki standardi i brzo završenje projekta. Liftovi koji prolaze pored terase zajedno sa svim ranije navedenim nedostacima nisuContinue reading “Lift zvani želja”

Registrovan profesionalni upravnik

Poštovane komšije, Iz drugog pokušaja, opština Stari Grad usvojila je naš zahtev za registracijom profesionalnog upravnika. Prošli put je bilo odbijeno jer nisu razumeli glasanje putem WordPress platforme i pogrešno su izbrojali glasove. Podnet je još jedan zahtev, objašnjeno im je o čemu se radi i podneta je i odštampana stranica za blog posta sednice.Continue reading “Registrovan profesionalni upravnik”

Rezultati glasanja pete sednice

Poštovane komšije, vlasnici zasebnih jedinica i predstavnici Kalemegdan Development DOO, hvala svima koji su glasali na online sednici. Do sada najveća prisutnost, čak 163 vlasnika zasebnih jedinice i dosta novih vlasnika u našem Kommunity-ju. Online format sednice pokazao se kao najzahvalniji i stanari su nastavili da se registruju i povezuju. Svi glasovi su uzeti uContinue reading “Rezultati glasanja pete sednice”

Peta sednica stambene zajednice

Beograd, 21.03.2021. Poštovane komšije, peta sednica održava se online na sajtu kdistrict.org na ovom postu i zvanični datum sednice je 24.03.2021. u 19h. Glasanje će biti moguće do 23h dana 24.03.2021. Sednicu saziva vlasnica stana 559 Ana Marija Koppert, pošto nemamo profesionalnog upravnika. Možete odmah da glasate ispod. Svi glasovi biće objavljeni 25.03.2021. na sajtu kdistrict.orgContinue reading “Peta sednica stambene zajednice”

Rezultati glasanja četvrte sednice

Poštovane komšije, vlasnici zasebnih jedinica i predstavnici Kalemegdan Development DOO, hvala svima što ste glasali na online sednici. Prisustvovali su vlasnici 135 zasebne jedinice, od čega je Kalemegdan development DOO predstavljao 61 zasebnu jedinicu. Usvojena je samo ostavka bivšeg upravnika, koji ju je registrovao 15.marta ove godine možete preuzeti dokument ispod. Sada teče legalni rokContinue reading “Rezultati glasanja četvrte sednice”

Četvrta sednica stambene zajednice

Obaveštenje o održavanju sednice Beograd, 12.03.2021. Poštovane komšije, četvrta sednica održava se online na sajtu http://www.kdistrict.org na ovom postu i zvanični datum sednice je 16.03.2021. u 19h. Glasanje će biti moguće do 23h dana 16.03.2021. Sednicu saziva vlasnica stana 559 Ana Marija Koppert, pošto je profesionalni upravnik (ponovo) u ostavci. Možete odmah da glasate. SviContinue reading “Četvrta sednica stambene zajednice”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: