Registrovan profesionalni upravnik

Poštovane komšije,

Iz drugog pokušaja, opština Stari Grad usvojila je naš zahtev za registracijom profesionalnog upravnika. Prošli put je bilo odbijeno jer nisu razumeli glasanje putem WordPress platforme i pogrešno su izbrojali glasove. Podnet je još jedan zahtev, objašnjeno im je o čemu se radi i podneta je i odštampana stranica za blog posta sednice.

Rešenje možete preuzeti ovde:

Za svaku smenu upravnika ili produženje ugovora potrebno je sakupiti kvalifikovanu većinu. Zato je izglasan na neograničen period, da ne bismo morali za 6 meseci opet da skupljamo kvalifikovanu većinu, već samo ako želimo da smenimo upravnika. Po ugovoru može biti smenjen u svakom trenutku sa mesec dana unapred najave raskida ugovora.

Ugovor koji je potpisan je tipski i većina stambenih zajednica koristi (potpisana verzija je kod Ana Marije Koppert, 559) i možete ga preuzeti ispod:

Profesionalni upravnik

Naš profesionalni upravnik je Zoran Gajić, firma Profun. Njegov telefon je 0643333138 a mejl zoran.gajic@profun.rs. Sledećih nedelju dana je na odmoru.

Šta dalje?

Uskoro će biti održan sastanak stanara sa upravnikom, i svi zainteresovani mogu da se jave za sastanak ili da kontaktiraju upravnika telefonom ili mejlom.

Pred nama je nekoliko koraka:
  • Završetak radova na A fazi – Kalemegdan development je podneo zahtev za izmenu završnog projekta u martu, da se doda panormni lift. Skela je i dalje na istom mestu, tako da ta ideja verovatno nastavlja da živi uprkos svim žalbama i nezadovoljstva.
  • Nastavak komunikacije sa Kalemegdan development DOO – Od 20.januara kada je bio prvi zbor stanara od naših investitora nismo čuli mnogo i postaje već malo čudno da nam se tri meseca niko nije obratio i skoro ni na jedan mejl koje smo slali kao stambena zajednica nije odgovorio. Nadamo se će se to promeniti jer jednosmerna komunikacija nije rešenje i bilo bi lepo da nam se neko obrati.
  • Rešavanje tehničkih nedostataka – Napravljen je spisak glavnih zamerki i one će biti ponovo poslate Kalemegdan Developmentu. Neki pomaci su napravljeni, ali vlaga u garaži, pitanje stubova u garaži, niske ograde: to su ozbiljne zamerke na koje moramo dobiti odgovor.
  • Održavanje i obezbeđivanje zgrade – Svi želimo da živimo lepo i da živimo u završenoj zgradi. Logično je da održavanje krenemo da plaćamo kad naša faza prestane da bude gradilište i kada saznamo šta se dešava sa V zgradom jer su oni u obavezi da učestvuju u održavanju jer koriste isto dvorište i garaži, a Kalemegdan Development se ni po ovom pitanju nije izjasnio.

Sledeći poziv na sednicu doćiće od upravnika Gajića. Glasanje će i dalje biti online preko ovog sajta i sve će biti objavljivano na sajtu.

Pozivamo i vlasnike stanova u B i C fazi da se registruju preko sajta, otvorena je ta mogućnost na stranici Kommunity.

Pozdrav!

Published by zajednicakdistrict

#Danamsvimabudebolje

%d bloggers like this: